Bilakuten Logo

Om Bilakuten

Bilakuten Malmö

Välkommen till Bilakuten Malmö, din pålitliga partner för expertservice och reparation av fordon från alla märken sedan 1994.


Vi är stolta över att vara din valda destination för högkvalitativ vård och dedikerad service. Hos oss möter du skickliga bilmekaniker som kontinuerligt uppdaterar sina färdigheter för snabb och effektiv felsökning med modern bildiagnos. Vår strävan är att erbjuda inte bara service utan även en expertis som går utöver förväntningarna. Vi är din pålitliga partner för att hålla ditt fordon i toppskick.


Vår specialisering sträcker sig över omfattande reparationer och regelbunden service för både nya och äldre bilmodeller. Vi är dedikerade till att alltid hålla oss i framkant med den senaste tekniken, vilket gör oss rustade för att leverera högkvalitativ service även för de allra senaste bilarna på marknaden. Det bästa är att vi erbjuder detta med bibehållen nybilsgaranti, vilket är precis vad man förväntar sig från en pålitlig märkesverkstad. Detta skapar extra förtroende och skydd för kunden vid oförutsägbara problem


På Bilakuten Malmö strävar vi efter att inte bara möta dina förväntningar utan överträffa dem. Med över tre decennier av erfarenhet sedan 1994 är varje besök hos oss en möjlighet att erbjuda dig en pålitlig och professionell upplevelse. Vi ser fram emot att vara din valda partner för att hålla ditt fordon i optimalt skick och säkerställa en trygg och bekymmersfri körupplevelse.


Vi strävar efter en miljövänligare fordonsframtid genom våra åtaganden för hållbarhet.Vår strävan innebär att minimera miljöpåverkan genom återvinning, avfallsminimering och användning av grön teknologi, detta för en positiv förändring. Utforska våra detaljerade initiativ och engagemang på vår sida om miljöpolicy. Tillsammans skapar vi en grönare framtid för våra fordon och för planeten. Läs mer i vår miljöpolicy.


Våra partners

Auto Partner Logo
Solid Försäkring Logo
Auto experten logo